geschiedenis_vd_club

Een niet afgewerkt verhaal

Een stukje geschiedenis: het laatste stukje.

Mijn taak zit erop. Ik denk dat ik alles geschreven heb wat er te schrijven valt over Computerclub Format C. Misschien dat ik ooit nog eens terugkom op een voorvallertje, of iets dat uit mijn directe memorie ontsnapt was en opeens weer in mijn geheugen verschijnt. Dan meld ik dat wel. Beloofd!

Geronimo

Een stukje geschiedenis: merkwaardige personen.

Een goede titel vinden voor een artikel is niet altijd gemakkelijk. Wat niet het geval is met dít artikel. Want, wat klinkt bekender dan de naam van de roemruchte Apacheleider Geronimo? Kan het fonetisch beter dan de vier lettergrepen van Geronimo? Wat ook Dirk Mortier – over wie dit artikel gaat - wel zal gedacht hebben toen hij de naam adopteerde als nick name om in het gamersmilieu enige bekendheid te verwerven.

Miele

Een stukje geschiedenis: merkwaardige figuren

De Gamerszondagen

Een stukje geschiedenis.

De man die zichzelf uit de club zette

Een stukje geschiedenis: merkwaardige figuren

Bij Format C hebben we soms rare toestanden meegemaakt. In de loop van de tijd hebben we heel wat leden aangesloten, maar we hebben er ook veel zien heengaan. Of beter gezegd: er waren ook heel wat leden die wegbleven. Soms onder huiselijke omstandigheden, soms omdat ze het niet naar hun zin hadden, soms ook omdat ze de moed verloren. Gelukkig hebben we nooit leden uit de club moeten zetten. Wel hebben we meegemaakt dat iemand zichzelf uit de club zette.

Pagina's

Subscribe to RSS - geschiedenis_vd_club